manko, ano, mozem s tebou suhlasit, avsak len do tej miery, ze by som zaruku u noveho auta sakramentsky odlisoval podla ceny noveho auta...

pochopil by som, ze ak da niekto 10-12tis.€ za novu malu 206tku, tak si zaplati vsetky zarucne opravy vratane spotrebaku... ale pride mi nefer, ked si niekto kupi novu 508 GT (o ktoru som mal ako o jedinu zaujem) za cca 40?tis.€ a este si mam platit pomaly aj za dohustenie pneumatik v autorizaku

cakal by som trosku viac pri novom aute najvyssej triedy dotycnej znacky...
a ked sme u tej bezpecnosti, rad by som sa vratil k starsim autam - nie som expert, ale nepredpokladam, ze bude bezpecnejsia nova 206tka v zakladnej vybave ako stara 407ma so siedmymi airbagmi a vyssou hmotnostou - samozrejme kvalitne vyservisovana (a to este bude ovela lacnejsia vratene servisu) havarijku ma clovek pri takom aute tak ci tak, cize odtah cez peugeot assistence aj tak nevyuzije, ked ma odtah gratis v havarijnom...

no som rad, ze mas/mal si len dobre skusenosti
modzillo, aj taky skromny zoznam bez vysvetliviek by kupujuceho utvrdil v tom, ze predajca je seriozny a nic nezatajuje, preto som sa na to pytal

ale neber to prosim ta osobne, ja vasu spolocnost neodsudzujem, prave naopak - presiel som od inej francizy prave do finalcd pre ovela lepsie skusenosti so servisom
cinic, chapem ta, je to individualne, a ten pocit "noveho auta" a "ze sa nan mozem vzdy spolahnut" je pre niekoho dost dolezity... no da sa to docielit aj u stareho auta (=osobne dlhorocne skusenosti), nikdy ma moje auto nenechalo nikde, vzdy som nastartoval, a to zrejme aj vdaka preventivnemu servisu vsetkeho kazoveho a pravidelnymi prehliadkami - no aj tak som celkovymi nakladmi (kupna cena+servis za roky) nedosiahol ani na kupnu cenu novej 301tky a to sa vozim vo vacsom a pohodlnejsom... takze preto hladam aspon nejaku vyhodu noveho auta v zaruke touto cestou

nechapte ma prosim v zlom, ja sa len snazim prist na to, v com je vlastne vyhodna kupa novej 508 GT u predajcu ako kupa jazdenej 3-rocnej v bazari za polovicnu cenu a jej servis...

pretoze uz som bol viacmenej roznodnuty, ze v lete pojde na leasing nova 508ka GT do rodiny a dnes som na tom asi tak, ze si pockam na pekny bazarovy kus za polovicnu cenu, necham si ju porobit a este usetrim tisice...