Cakanie konecne skoncilo a uz mi parkuje pred barakom novy clen rodiny. Akoze poriadna stodola, ked ho porovnam s autami parkujucimi vedla. Kazdopadne fotka len narychlo, lebo auto este v najblizsich dnoch absolvuje keramicku ochranu laku.
Model, ako uz znie v nadpise, je 1.6 Puretech 133kW, EAT8 Allure + "par" priplatkov.
7 miest, Grip control, Full LED, adaptivny tempomat, parkovaci asistent s 360 kamerou, pack electric+masaz, keyless, alarm + bezpecnostne skrutky, navigacia, "vyhrievanie" celneho skla a FOCAL audio.
Auto dostalo preventivne osetrenie odhalenych podvozkovych casti a ako som uz pisal vyssie este na lak pojde keramika. Naviac som si dal spravit instalaciu dvoch zaznamovych kamier priamo v autorizaku.
Kedze som uz dnes z nedockavosti stihol spravit 3cifernu porciu km, tak prevodovka sa mi zda trochu podtaca. S kludnym svedomim tam hadze 6tku pri cca 60km rychlosti. Otacky su niekde pod 1500 a pride mi to prehnane. Uvidime ako sa nauci na moj styl jazdy, malo by sa to zlepsit.
K minusom by som zaradil priemernu kvalitu obrazu pri parkovani, odporucam priplatit za 360stupnovy obraz, vtedy ten pohlad z vtacej perspektivy je celkom fajn, ak by som mal len cuvaciu kameru asi by ma to stvalo. Naviac auto je dost dlhe, takze rozhodne odporucam citypack2. Tiez trochu spomalene reakcie displeja - mohol byt kusok vykonejsi HW. Posledna vec, ktoru si mohli odpustit je rezerva z vonku pod kufrom. Dalej sa uvidi.
Inak auto splnilo ocakavania a priestorovo aj komfortom super. Viac obrazkov neskor