Keďže doba je zlá a éú nám núti biosračky pomaly do všetkého, rozhodol som sa pre domácu výrobu základných surovín.
Základ je dobre sa namazať, takže tentokrát to bude MASLO - máslo, butter, vaj
Yngredyencye:2x smotana na šľahanie (najlepšia je tá sáčková od Levmilku, potom Lidlová v červenej krabičke a neodporúčam Rajo lebo tam je toľko stabilizačného bordelu, že sa to šľahá pol dňa... :rofl )
1x vysoká nádoba na šľahanie
1x točka so studenou vodou
1x 20minút času
1x robotické zariadenie so šľahacím nádstavcom (metlička) alebo skúsenejší FAP-ovači môžu aj ručne
Postup je dosť komplikovaný, tak budem písať pomaly:Do nádoby na šľahanie profesionálne vylejeme dve smotany, ponoríme šľahač a šľaháme.
Po chvíli nám začne smotana hustnúť, čo je samo o sebe husté tak pokračujeme až kým nemáme šľahačku.
Slabšie povahy polovicu zjedia, prípadne použijú na manželku/partnerku/4%.
My tvrdí chlapi však počkáme až nastane zlomový moment a po prešľahaní sa začnú robiť hrudky.
Ak máme dostatočne výkonný alebo ultra lacný šľahač tak pokračujeme až kým bude zavýjať.
Oddelí sa nám cmar a čisté maslo v hrudkovom skupenstve.
Cmar vypijeme alebo vylejeme cez sitko a zostane nám maslo, ktoré vyberieme a rukami ho vystískame
pod tečúcou studenou vodou ako svokru na šibačku... :yes
Eto Finito: