Ahoj
osobné skúsenosti síce nemám, nejazdím 307, ale možno niečo priložiť viem.
Tieto čínske androidy pre 307 obľubujú kolegovia v maďarskom 307 klube. Sú tam s nimi spokojný, aj s funkciou, aj s prevádzkou.
S čím treba rátať - ak más predface (presnejšie staršiu elektroniku VAN-CAN), tak nebudú dostupné nastavenia funkcií cez rádio - respektíve vtedy potrebuješ verziu s obyčajným ISO konektorom. Ak máš už poface, alebo posledný predface s novšou CAN-CAN elektronikou, tak získavač funkcie navyše v podobe toho, že nestratíš ovládanie displeja (ktoré je v originále tiež riešené cez rádio) plus Ti to bude vedieť aj napr. palubák a informácie o stave auta. V tejto variante potrebuješ quadlock verziu. (tu ešte taký malý pozor, ak máš predface s navi RT3 tak tam je to trošku inak)
Ohľadom konfigu, osobne by som sa vyhol 1GB RAM, ale už aj 2GB RAM verziám, ak to človek chce mať plynulé, a povedzme počas navigácie si chce človek čo to ponastavovať v prehrávači alebo sa cez menu preklikať na inú funkciu.
Hertzkami chybu nespravíš, no osobne by som volil vyššiu radu, nie Uno. Výškače neinvazívne podľa mňa nevymeníš, tam to bude lepenie alebo rezanie, na toto má napr. Pioneer dobré riešenia na OEM uchytenia, avšak neviem ako tam to je zo zvukom, či to za ten príplatok stojí.