Ahojte, skočím do tohto vlákna... Farba mojich vlasov hrá blonďavým nádychom a preto by som sa rád spýtal, o čom sú všetky tieto výpisy.
Vôbec to nemyslím ironicky, pýtam sa úplne vážne. Rozumiem tomu pri 3-4-5-ročných autách, aby si človek skontroloval výbavu auta, ktoré si vyhliadol na internete v ponuke "predám"... Ale pri 22-ročnej 306-ke vyrobenej 31.3.1999 (vtedy ServiceBox hádam ani neexistoval) sa naozaj zamýšľam, čo mi uniká (a moč to nie je)...
Prosím, zasvätí ma niekto do toho?
To sú nepochopiteľné veci, ktoré sa vymykajú bežnému chápaniu pozemšťanov, takže nájsť odpoveď môžeš v meditáciách a hľadaním nirvány.
Napr. pri 20 ročnej 306 treba vedieť či má vo výbaje rádio na kazety a elektrické predné okná, lebo to sú veci, ktoré sa nedajú zistiť ani pri naozaj podrobnej prehliadke, treba rozobrať pol auta a mať mnoho odborných znalostí.
(nehovoriac o tom, že človek vie, aký má mať auto druh alternátora a pre aké podnebie bolo vyrobené, lebo to je úplný základ pri rozhodovaní, či sa na také auto vôbec ísť pozrieť
)
Každopádne, ľudia si radi kupujú veci ktoré nespĺňajú ich požiadavky a vlastne sú s nimi nespokojní aby následne mohli nadávať, ako to nerobí to čo chcú a potom sa roky trápia s ťahaním káblov a rozoberaním riadiacich jednotiek. Je to istý druh masochizmu, ktorý je rozšírený po celej planéte (stále je to lepšie ako chlastať alkohol napr.).
Áut je na svete "strašne málo" a život je strašne krátky na to si dať prácu a kúpiť si auto podľa svojich predstáv (neskutočne náročná úloha
)