Ahojte Konečne mám trošku času tak si založím tému o mojom prvom ""nafťáku"" Zmena to bola velká <!-- s:) -->
<!-- s:) --> Doteraz som vystriedal samé 205-ky 1,6 a 1,9 GTi neskôr som prešiel na 605 3,0 V6 <!-- s:D -->
<!-- s:D --> Ale ako som časom pochopil na denné dochádzanie do práce 60km to nieje velká výhoda ked skoro polovicu platu dám na benzín <!-- s:wring -->:wring<!-- s:wring --> . Vždy som si autá opravoval sám a z novšieho som mal trošku obavy či to pôjde doma a podobne. Ale po tom ako som prečítal asi celú tému na druhom klube o 406-kách padla volba práve na 406 . V rokoch 2000 až 2004 sme doma mali 406-ku bola kupovaná ako 4-ročná tmavo modrá z krémovým interiérom nabehané mala okolo 168 tis . Motor 2,0 16v 99kw-(ak si to pametám správne) a predávala sa o 4 roky ked mala nabehané 435tis km . Nikdy mamu nikde nenechala stále to boli len bežné opravy ako platničky oleje rozvody . Takže volnba bola jasná a začalo sa hladanie . Pár kúskov som bol pozrieť ale krásne boli len na oko a čím viac som ich pozeral tak tým som mal väčšiu chuť sa na to vykašlať a kúpiť dačo iné . Ale potom som objavil inzerát približne 70 km odomňa tak som sa rozhodol to ešte raz skúsiť . Po rozhovore z majitelom som mal poslednú nádej že ju ozaj budem mať .
Dovezené z rakúska po 1 majitelke nabehané 169tis 2,0 hdi 66kw . Po obhliadke sa mi zapáčilo až na pár kozmetických vecí (žena a parkovisko) ... Nakolko auto ma servisku a bolo servisované v peugeote podlo rozhodnutie že ho beriem a tak sa dostala konečne domou . <!-- s:) -->
<!-- s:) --> Výbava taká normálna (všetko čo potrebujem) Klimatizácia vyhrievané spätné zrkadlá, centrál na DO , predné El. okná ... Dáko som sa rozpísal <!-- s:wasntme -->:wasntme<!-- s:wasntme -->
Tu je prvá fotka už doma <!-- s:sun -->:sun<!-- s:sun -->