qcko, v pohode, ja neobvinujem servisakov, no neviem si v praxi predstavit to, co si napisal - posudzovanie kto za co moze pri poruche... autom clovek potrebuje jazdit, a nie aby niekde stalo a aby sa dotahoval s predajcom cez sudy alebo cez znalcov v pripade poruchy, ktoru mu nechce predajca zdarma opravit vramci zaruky...

bavili sme sa s cinicom len tak hypoteticky, kedze ma dnes uviedol spolocne s ostatnymi do reality co sa tyka zarucnych oprav

a myslim si, ze aj "manazer", pokial ma zdravy rozum a nie je to typicky slovensky podnikatel-odpoctar, bude pri tomto stave zvazovat radsej kupu zachovalej jazdenky, ked mu v ramci zaruky neponuka predajca takmer nic navyse a kupna cena je dvojnasobna

ale pekne si to napisal, si srandista, to sa mi paci
manko, uznavam, taketo technologicke serepeticky mozu niekomu pomoct, ja sa skor spolieham na vodicske zrucnosti a sledovanie premavky, nepotrebujem aby auto za mna brzdilo

ale mozno manzelke by sa taka vecicka zisla, kedze rada za jazdy telefonuje (je nepoucitelna

) pozeral som si kedysi davno crash testy 407my, a ked si teda odmyslim tento system, tak spolocne s airbagmi, ESP, ABS a hmotnostou je podla mojho laickeho nazoru bezpecnejsia ako 208 a vo vysledku aj lacnejsia, ked sa kupuje ako jazdena, a teda mi pride celkovo ako vyhodnejsia kupa

jedine ze by sa 208ma vedela sama opravit, natankovat, umyt, to by bolo potom naopak s tou vyhodnostou