Komunikácia cez mail je samozrejme zbytočná, tu sa dá vyriešiť kadečo, hlavné je pokladať jasné otázky
Ja som RT3 v aute mal (originál, nie dorábané, keď som auto kupoval bola to jedna z mojich podmienok), najviac som na ňom využíval GSM modul, ak keď systém nepracuje s bluetooth, tak vloženie sim karty bolo ľahké a pracovalo to viac než spoľahlivo.
Osobne by som sa do takejto prerábky na aute vyrobenom po roku 2004 nepúšťal, nakoľko cez BSI už ide takmer všetko v aute a je to risk,za druhé je to finančne 1/2 ceny auta.
Ako písal marcel, zohnať z auta darcu aj BSI jednotku, len väčšinou je takýto darca búračka z anglicka a tam sa dohľadáva čokoľvek ťažko.
Mne osobne sa pozdáva cesta tabletu, človek získa dotykovú obrazovku s oveľa lepším rozlíšením, tam je problém akurát s umiestnením akumulátora tabletu (kvôli prehriatiu alebo výbuchu), no to mi príde menší oriešok ako sa hrabať v programovaní BSI a ťahaní káblov po celom aute
Alebo potom samozrejme komplet zastavbu od čínskych priateľov, tých je veľa druhov s rôznymi operačnými systémami, ale vedia kadečo a cenovo vyjdu lacnejšie ako diely potrebné na prerábku, napr -->
http://de.aliexpress.com/item/Peugeot-407-408-dashboard-car-dvd-player-autoradio-gps-navigation-with-Rearview-Camera/1627214967.html?spm=2114.47010508.4.7.ecoT2f