No a je to hotové, mám tam RT3 aj s veľkou obrazovkou. Najviac mi pomohol ten anglický návod na prestavbu. Hlavne som potreboval schémy a obsadenie pinov v hlavnom pripojení. Zohnal som komplet sadu z jedného auta. Bolo búrané zo zadu. Bol to benziňák. Všetky komponenty a hlavne som zobral celý káblový zväzok ktorý je pod palubnou doskou. Keďže to auto nemalo takú výbavu ako mám ja, tak s káble, ktoré som potreboval jednoducho vyplietol z tohoto zväzku. Bolo treba doplniť dva dráty na zapojenie mikrofonu- dolu pri BSI, a dva dráty na hlavnej svorkovnici ktorá sa pripája do rádia. Ostatné konektory sa do tej hlavnej vkladajú. Diagnostikou som vložil VIN môjho auta, zrušil starú RD4, aj s displayom, a povolil som telematiku. Robil som to diagnostikou Diagbox. všetko funguje tak ako má- Rádio, navigácia, telefon, a aj zobrazovanie všetkých info na display vrátane parkovacieho asistenta aj obrazom. A nebolo to až tak drahé. Záleží od koho to beriete. Samozrejme nie v Peugeote. Teraz ma čaká prerobenie na češtinu, alebo slovenčinu.