safi1: Ved prave, ci ich mas alebo nemas, skoro ziadny rozdiel v svietivosti ... Uvidime ako to bude vyzerat na aute , ale to uz je jedno, spat ich davat nebudem
Palo: Moderator, pis poriadne

Disky sa hadam casom vymenia , sak uz som skoro vtedy kupil tie TD co som ti pisal , ale uz boli asi predane ... Mal som na ruke aj Risove OZ a skoncili ako skoncili
Joye: Tak nejako extra kila nejdu dole ... Tie hlavne tazke veci tam mam stale a to disky a sedacky ... Velmi lahke disky su aj velmi drahe

na to nie je rozpocet, to je hudba buducnosti, mozno sa podari neskor , zatial musia stacit Atlantisy ... Ked budu niekedy € , chcem biele TD Pro Race 1.2 .... A sedacky , to je tiez dilema ... Sedacky uz pozeram pol roka .... Skrupiny su skrupiny, na normalne jazdenie by to asi nebolo bohvie co , neviem, este som v skrupine nesedel ... Niekto hovori ze su pohodlne a polohovatelne som poriadne v normalnej cene ani nenasiel ... Pacia sa mi jedny BRIDE , jedna stoji 250€ , ale to su fejky BRIDE ... Origo BRIDE stoji okolo 1000€ ... Tak nejaky fejk by som tam nerad daval ... Aj ked mam sice fejky moretty :chuckle haha ...
Tieto :
http://www.fusion.sk/katalog/product/154683/ To su asi najkrajsie polohovatelne v normalnej cene co som nasiel ... Su potom este take iste od AUTOSTYLE akurat bez napisu ...
Tak neviem co spravit, zase RC sedacky su pekne, aj celkom pohodlne a bolo mi ich luto vymenit za nejake fejky , to by bola asi blbost ... Mozno kupim jednu lepsiu skrupinu na skusku , ked to bude fajn, necham, ked to nebude dobre predam zase dalej

Mam vyhliadnute ORECA skrupiny ...
Uvidime co bude , nakoniec necham RC sedacky a bude pokoj ...
Na vahu pojdem teraz niekedy , este pojdu asi nejake veci z interieru prec a potom ...