Judes: Ale no

Treba citat co pisem ... Nejdem lepit na auto Body kit z Tesca, ani ho polepit karbonovou foliou, alebo podobne hovadiny .... Takze auto zostane z vonku take ake je , cize na vzhlade to neublizi ... To ze tam su nejake diery v nejakom plechu a podobne, to nikomu vadit nebude a keby vidis auto na parkovisku, tak ani by si o tom nevedel ze tam su ... Takze pohoda :mrk
K ostatnym prispevkom : Chalani ja som sice za kazdu srandu , ale odtial potial :mrk Citat tu kazdy druhy prispevok , ze sa mam ist vysrat na zachod pred tym ako sadnem do auta , kolesa z horaku a podobne ... Tak to uz nie je ani vtipne, ale skor trapne :mrk
Ja sa tu bavim seriozne , chcem aby tu moje vlakno ako tak vyzeralo , aby bolo aktualne, davam fotky co robim, atd ... Takze prispevky o srani na WC tu fakt mat nemusim .... A tomu komu vadi , alebo nechape co s autom robim , preco to robim , atd ,,, tak tomu ja nepomozem a musi sa s tym vysporiadat sam
Neviem, niekedy mam taky pocit ze cim viac tu toho davam, tym je to horsie ... Ci nebude lepsie tu nedavat nic , alebo raz za pol roka tu hodit fotku umyteho auta a tym to hasne ...
Len dufam ze to tu neskonci ako susedne ceske forum, kde uz nikto nic nedava ...
:hi