PRAKTIK : skoro
SchadeGTI6 : Nastastie casu mam dost a kedze byvam na dome, aj pristoru je celkom dost, tak sa to da

Chvalabohu ze mame doma dalsie auto na ktorom mozem jazdit, inak by som si to nevedel predstait odstavit na celu zimu ...
miro322 : Pozeram ze robis nieco podobne , velky servis ... Aspon sa najdu ludia co daju auto dokopy

Povodne sme motor nechcelli vyhadzovat, ale vsetko by sa zle robilo ako hovoris, tak sme ho vyhodili . A dobre nakoniec ze je vonku, aspon sa da spravit ta hlava. Hlavu si ale davam robit , takze tam usetrim nervy
Hlava je uz inak hotova , pondelok sme ju rychlo vyberali a odniesli chlapikovi este v ten vecer ... Ani som ju nestihol pofotit , takze fotky nemam , ale ventili boli riadne zasrate , na niektorych suplajdi sadze , atd ... Volal ze uz je hotova, treba ist uz len pre nu , takze zajtra alebo kedy uz bude doma ... Skladat sa bude buduci tyzden ...
Mam len fotku piestov , ktore cakaju na ocistenie ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3567.jpg[/attachment:1q5cyind]
Nastriekal som ochranne plechy zo zvodov , vodnej pumpy a vyfuku ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3571.jpg[/attachment:1q5cyind]
Nastriekane aj sanie ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3572.jpg[/attachment:1q5cyind]
A vyko ventilov na cerveno ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3576.jpg[/attachment:1q5cyind]
To je zatial vsetko , cakam na objednane vecicky co som poobjednaval ... Z auta treba vyhodit este napravnicu s riadenim a ocistit ...
:hi