Moj Weitec je tusim tiez pozinkovany ... Neviem potom kde ty s autom chodis, ci len po cistom dvore

ked to nemas spinave ... Aj ked som to vycistil tak za 2 mesiace to bolo taketo iste ako na obrazku a to ja najazdim za rok par km ! ... A aby som to kazde 2 mesiace cistil , to mozem kaslat ,,, kolko ludi co ma stelovak ho cisty kazde 2 mesiace ? okrem teba

Keby som vedel ako stelovak funguje ked som kupoval podvozok, tak by som isiel do normalneho pevneho a je pokoj ... Kedze som si ale myslel, ze si to pekne budem kazdu jesen a jar stelovat , tak som isiel do stelovaka... Pretoze povodne som si myslel , ze na jar dam pekne podvozok dole a bude to tvrde a na jesen ho zdvihnem a bude to makke ... ale ono to je presne opacne :head Cim nizsie tym maksie a cim vyssie tym tvrdsie ,,, takze je to aj tak nepouzitelne , pretoze ked som to na zimu zdvihol, bolo to take tvrde ze sa s tym nedalo jazdit , cize aj cez zimu som to mal dole :ne tak naco je potom taky stelovak , uz nikdy viac :puke
Jedina jedna vyhoda je ta , ze si nastelujes vysku aku chces , mozes si to dat dole o 3cm aj o 6cm , atd ...