Idem si ráno po chodníku. Vonku pomerne slušná hmla a zima (-2). Prichádzam na parkovisko, nadiaľku otváram auto a pozarám okolo seba na oškrabujucich bojovníkov za priehľadné okná. V hmle zaregistrujem oranžový záblesk odomknutia. Prídem k autu, námraza jak hrom, tak otvorím dvere, nech rýchlo naštartujem a pridám sa do klubu škrábajúcich. Otvorím dvere a hneď ma zarazila kontrolka otvorených dverí, ktorú ja nemám a zrazu svieti. No nič, potom doriešim. Sadnem, zabuchnem, chytím volant a prúser. Kde mám chránič z volantu!?!? Otočím sa dozadu, detská sedačka nikde !! Zmrdi ma vykradli!!! Lakťová opierka nikde!! Aj s tým si dali námahu?! Volať policajtov? Pol dňa zabitý. Chcem zapnúť stropné svetlo a nič! Ešte aj baterku?? Veď kontrolka svietila! Vyťahujem mobil, zapnem baterku a čumim už z úsmevom jak blázon. To nie je moje auto!!!!!!! Tak v rýchlosti ešte baterkou pozrel interiér, ktorý fakt vyzeral ako po krádeži som vystúpil, zabuchnem ( dutý plechový zvuk ) a prešiel o auto vedľa a naštartoval a odišiel. Ja som škrábať nemusel, keďže som prišiel o polnoci. Tak som rád, že nemám predmetnú plechovú Toytu. Pekné ráno všetkým.