dobrý deň vospolok,
moja 207SW ma presviedča, že nechce byť poslednám autom.
:-(
včera cestou domov vyskočila háška o vysokej teplote, a ventilátor predvádzal čo dokáže vylúdiť. teplomer skoro ručičkou opísal kruh.
po vypnutí motora, otvorení kapoty, odpojení batérie bol motor studený, nádržka s chladivom na dńe, po naštartovaní sa cirkus s vysokou teplotou opakoval.
auto som dal do garáže, odopol a znova pripol batériu.
dnes zaránky som dolial cca 2dl chladiacej zmesi, naštartoval a prirazil ku schodom. manželka nastúpila a išli sme do zdravotníckych potrieb po objednaný tovar.
auto sa spočiatku správalo normálne, kúrilo ako som nastavil, akurát ručička teplomera sedela dolu . po pár km znov hláška, ručička za nakreslenú stupnicu. na mieste určenia som odpojil a znova pripojul štartovaciu batériu, vybavili sme čo bolo treba a nasadli, naštartoval som a išiel na výpadovku. auto kúrilo, ručička sedela pod stupnicou, potom sa zbadala, nabehla pejkne do stredu poľa, kde býva normálne. a zrazu spadla dolu.
nazrel som pod kapotu, ale nič som nevyskúmal. nechýba chladivo, nevidím kde by som odpojil vetrák, nevidím kde je snímač teploty chladiacej zmesi, ....
VF3VE8FSC34380886
každá rada dobrá.