Zdravim pani ,potrebujem radu od skúsených . Stráca sa mi voda + nechce kúriť , myslím že to bude jeden a ten istý problém .
Pod autom som si všimol kaluž vody , auto išlo na zdvihak .. mysleli sme že to ide cez termostat , ten sa vymenil aj s rozvodmi a vodnou pumpou samozrejme.. voda stále tiekla , dal som skontrolovať radiátor kúrenia ,hadice , všetko . Z každou jazdou mi vytečie cca 3-5dcl vody cca tri dni . Naposledy som si všimol ako som na ňom isiel 6-8km a zastavil že zasa kaluž pod autom ... doplnil som vodu auto odstavil a už týždeň rovnako v nádobke každý deň kontrolujem . Dnes ide do servisu znova ( bohužiaľ boli sviatky a mechanik nerobil až teraz ) . Ako naposledy kontroloval tak sa nemohol dostať za motorovú časť ani z vrchu ani zo spodu , žiadne miesto ani len so zrkadlom . Či náhodou ešte nieje tam nejaká hadicka prasknuta .. myslím že to bude tesnenie pod hlavou ale za taký čas by sa asi dostala voda vo väčšom množstve aj do oleja , či ? Auto som presúval domov od rodičov a všimol som si že na viecku bola mala emulzia sle na mierke nie ...
2.0 HDI 103kw manuál .
Ďakujem za každú pomoc .