Ahojte,
prisiel som si pre radu ohladom 208 r.v. 2016. Auto bolo kupovane so zadnymi park. senzormi vcelku na rychlo (dalsi nezmar sa tlacil von
a tym padom som nemal cas si objednat custom 208, ale bral co mali na sklade. Nedavno na nom zena spravila "upravu" zadneho naraznika o bet. stlpik a tym padom to islo do servisu na hav. poistku. Ked to tam bolo tak som tam dal domontovat pred. snimace s tym, ze ked som kupoval auto som sa pytal obchodaka ci sa snimace daju dodatocne dorobit a napojit na stredovy displej - vtedy mi bolo povedene, ze snimace ano, ale kamera nie. Viac ci menej to bol jedinny dovod preco som isiel aj do servisu, kde som to kupoval (BA lamac FCD).
Na moje prekvapenie tam snimace dali, ale teda na stredovy displej to napojene nie je, kvalitou su tak za 15€ z Aliexpressu a este k tomu to stalo kopu penazi. Dosiel som na to az doma, sak by ma ani nenapadlo to skusat tam. Po obvolani, ze WTF mi bolo najprv povedane: ano da sa to, ale nie su pouzite OEM snimace. Potom, ze sa to neda, a tak dokola.... no vobec neviem nacom som a mam chut to vytrhat z auta, kedze to nefunguje ako ma, hnusne to pipa, nie vzdy sa to zapne, ked sa zaradi spiatocka tak sa to zapne aj ked v predu nic nie je atd... katastrofa, komedia, neviem ako to nazvat.
Otazka: 208 bola vo vybave "style" - tusim, daju sa realne tie snimace (predne parkovacie) dorobit tak aby boli napojene na stredovy displej? Myslite, ze sa to oplati reklamovat a ziadat vratit auto do povodneho stavu?
vdaka,,,, Tomas