Zdravím všetkých.
Týmto by som vám chcel predstaviť moju 207, ide o verziu 207 SLOVAKIA 1.4E 54kW. Som druhým a šťastným majiteľom tohto vozidla (prve vlastne auto) zhruba od začiatku novembra 2012. V TP sa píše dátum prvej evidencie v SR 14.11.2007. Nikdy búrané nejaké drobné chybičky krásy sa samozrejme nájdu (poškrabaný lak v oblasti predných dverí, zadného nárazníka, predného nárazníka, stlačený prah pod spolujazdcovými dverami - dobra duša z parkoviska pri práci). Ma najazdených nejakých 91,6 tis km.
Samozrejme som porobil nejaké drobné úpravy ako prvá bola výmena pôvodného rádia Orava za Alpine IDA-X311RR s čím som musel meniť aj ISO kábel kedže ten pôvodný technici z Peugeotu pri montovaní toho starého rádia úplne prerobili doslova ako nejakí amatéri (dočasných 12V prepojené na kostru), výmena auto-batérie, výmena interiérových žiaroviek za LED a taktiež parkovačiek. Pred časom som namontoval nove komponentné reproduktory JBL CS-6C do predných dverí a kedže som vzadu nemal žiadne tak som tam hodil tie z predných ako dočasné riešenie. Samozrejmosťou sú aj hmlovky v štýle FOGGANG a musel som aj vymeniť spínač zadných brzdových svetiel pretože mi nejako prestali svietiť brzdové svetlá.
Ako plánovane úpravy by som spomenul asi elektróny, ďalej bočné listy do farby karosérie, zatmavenie zadných okien, prednú kapotu a zadne 5 dvere do fólie.
Zhruba pred týždňom sa mi vrátilo auto zo servisu pretože tiekla hlava motora samozrejme bol robený výbrus hlavy motora, nové tesnenie, výmena sviečok, oleja, chladiacej kvapaliny, drážkového remeňa, rozvodového remeňa, simeringu rozvodov, atď.
Prikladám par fotiek.
Rádio:
Ukážka výškových reproduktorov
Nejaké foto po neleštení a navoskovaní :
Prikladám fotky z montázž hmloviek do štýlu foggang
:
nárazník dole
Foggang
Už len tomu chýba nápis FOGGANG
A malý návštevník za nárazníkom