sáááákriš, čo sa tu človek nedozvie... Pacho, odporúčam ti navštíviť showroom Mazdy a spýtať sa na dodanie áut. Japonsko zasiahol pred niekoľkými týždňami tajfún a zmietol niekoľko výrobných hál. Ale na vine je určite neochota predajcu... Sorry, ale toto sú také krčmové reči, až to pekné nie je.
Neviem, ktorá predajňa vybavovala túto reklamáciu, neviem, ako prebiehala komunikácia, ale pýtam sa asi desiaty raz - čo má predajca alebo "jeho" servis namontovať do auta, keď nedostane z výroby potrebné diely?
Eskilson, vyhrážať sa právnikom od prvého momentu si začal ty. Od prvého príspevku som len krotil vášne, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že takéto metódy prichádzajú na rad až ako posledná možnosť, keď zlyhajú všetky ostatné formy komunikácie. Vždy sa dá dohodnúť aj bez urážok, nátlaku a zastrašovania. Len musia obe strany chcieť a myslím, že v tomto prípade obe strany chceli. Preto som nerozumel tým právnickým rečiam...
Aby bolo jasné, veľa vecí samozrejme píšem z pohľadu niekoho, kto vidí do zákulisia, ale vždy sa snažím uvažovať racionálne a ak je to len trochu možné, tak poradiť z ľudského hľadiska. A narovinu: u mňa by nikto nepochodil s rečami "idem vytrieskať maximum". Ak by dotyčný na svojich vyjadreniach trval, do hry by vstúpil aj právnik druhej strany, čo by znamenalo stopku akejkoľvek bežnej komunikácií.