prosim vas, tak ako to teda je? pre rt3 sa teda nadalej aktualizuju a budu sa aktualizovat, ci nie? tiez som mal v plane prehodit tento rok RD4 za RT3, no teraz zvazujem, ci radsej nepriplatit, a nezohnat rovno RT4, ak je to takto s tymi mapami...
To či sa budú robiť naďalej mapy pre RT3 ti nikto nezaručí, každopádne mapy 2015 sú vonku, vyšli 4Q2014, označované sú ako 2014/2015 (na origo CD) - ak chceš celú Európu, tak je to spolu 12CD
Ak Peugeot nejaké ďalšie vydá, tak budú, no, ale to ti mi nevieme povedať ... RT3 je aj v 807, C5, C6 a viacerých modeloch, tak to hádam neutnú.
Každopádne som si preštudoval súbor, ktorý sem priložil baffy a výmena ako taká je veľmi jednoduchá, no podľa informácií na konci súboru je problém RT3 v aute spárovať s BSI, nakoľko Peugeot to oficiálne nerobí a ostatné pokusy sú lotéria, či to pôjde alebo nie
Ak si ho otvoríš, tak je tam vypísané úplne všetko, ak chceš s tým súborom pomôcť (preklad), tak nie je problém.
Tu máš na začiatok aspoň zoznam dielov, ktoré budeš potrebovať:
1. rádio RT3 + display RT3 + rámik displaya
2. optický kábel na prepojenie rádia a obrazovky
3. kabeláž - napájanie, pripojenie AUX/kamera, anténny kábel (GPS), GSM/GPS jednotka, kábel ku mikrofónu vrátane mikrofónu
4. chladiacu jednotku (ventilátory)
5. anténny zosilňovač
6. prepinovať napájací kábel z RD4 na RT3 - tam záleží aj na tom či budeš mať JBL alebo nie, keď píšeš o plnej výbave
Toto všetko by malo byť vymontovateľné z "darcu", takže problémom ostáva problematické kódovanie.
Ak treba pokročiť s návodom ďalej, napíš