Tak si to tu troška oživim zase...
Vybral som sa s autom na dovolenku do Chorvatska auto som nechal znizene a isiel som na znizenom aute a v aute sme boli 5 ludia

Cesta maximalne vpohode cestujuci sa nestazovali ze dalo sa to preziť... Zase ste ma strasili ze sa nezmestime a všetci ludia ze male auto male auto... P*ču male auto akurat pre 5 + Thule Box na strechu a bez problémov...
Išlo na na MAKARSKU cesta necelých 900 KM z Bratislavy cez Rakusko- Slovinsko a nakoniec to najdlhšie Chorvatsko ale az do ciela nam išla dialnica tak pohodička

Vybrali sme sa na NOC o 22:30 sme vyrazali z BA a uz o 9 sme boli na mieste...
Pauza o 5 rano

Prijazd uz na Makarsku okolo 9:15 rano...

Tu mate plne naložene auto kufor plny Thule Box plny a uplna pohodička... šuchal som iba trošku ked bolo moc velke stupanie a moc velky zlom vozovky, krasne to sedelo

pekne štylovo a nizko na dovolenku...

a ešte jedna zo zadu...

čo sa týka poplatkov v Chorvatsku... Tak od Hranic Slovinských po Zagreb Lučko 48 Kuna a od Zagreb Lučko po Makarsku nepametam si aký to bol zjazd tak 195 Kuna a Tunel na Makarsku 20 kuna... 267 Cesta tam a 267 Kuna ceste s5...
Rakuska dialnična 10 dnova 8,90 slovinská mesačna 30 EURO...
K tankovaniu.. Natankoval som tu Shell V-power Diesel na cestu prešiel som na nadrz 840 km až pokým sami nerozsvietila rezerva 100 km som ešte najazdil ešte v BA teda ked som vybavoval nejaké veci pred cestou... Dotankoval som v Chorvatsku na pumpe INA do plna a nafta ma vyšla drahšie ako Shel V power v Bratislave

do ciela nam ostavalo nejaký 150 KM... Pred tým nez som dotankoval spotreba s boxom bola 6,7 litra po dotankovani Chorvatskej NAFTY čistý patok vyšiel som na dialnicu a spotreba rapidne stupla na 7,3 litra... a auto bolo také mrtve nešlo tak ako pred tým...
Cestou naspäť som prešiel ešte na chorvatsku naftu cele Chorvatsko a v Slovinsku som dotankoval na OMW a čuduj sa veci po prejdení 150 km spotreba išla dole...

a auto zazrakom ozilo...
Cesta cez den bola horšia vela auta zapchy havarie ale nato ze sme vyšli o 10 z Chorvatska tak o 21:20 sme prešli hranicný prechod Rakusko Slovensko...
Koncom augusta alebo začiatkom Septembra sa chystam ešet niekam ak sa podarí...
Tak dopočutia... Moje postrehy z cesty