No tak Vám ho idem teda predstaviť <!-- s:D -->

<!-- s:D --> Meno by som bol rád ak by sme tu nejaké vymysleli <!-- s:) -->

<!-- s:) -->
Jedná sa o Peugeot 308 s motorom 1.6HDi 68 kW 92 koní. Auto má necelý deň to znamená že som si ho bol včera prevziať v predajni Final CD v Lamači.
Auto ešte krásne vonia novotou má najazdených necelých 50 KM <!-- s:D -->

<!-- s:D -->
Farba je strieborná nie síce podla mojích predstáv ale na tu 308 sa docela hodí... <!-- s:) -->

Výbava auta je Access a obsahuje tieto veci :
Elektrické a vyhrievané spätné zrkadlá, Elektricky ovládané predné okná, Palubný počítač, Sklápateľné zadné sedadlá delené v pomere 2/3 - 1/3,
Výškovo a osovo nastaviteľný volant, Výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča, Zadné opierky hlavy výškovo nastaviteľné, Kľučky dverí a konzoly
spätných zrkadiel vo farbe karosérie, Oceľové disky "Atacama" 15", Tónované sklá, ABS + AFU, Automatické zapnutie výstražných svetiel v
prípade prudkého brzdenia, Bezpečnostné úchytky ISOFIX na bočných sedadlách vzadu, Centrálne uzamykanie na diaľkové ovládanie, ESP,
Predné, bočné a hlavové airbagy (u spolujazdca vypínateľný), Tempomat + obmedzovač rýchlosti, Variabilný posilňovač riadenia, Autorádio RD4
s CD/MP3 úroveň 1,ovládanie pod volantom, 6 reproduktorov, Hmlové svetlomety, Denné LED svetlá, Bočné lišty vo farbe karosérie, Vyhrievané sedadlá, Automatická klimatizácia.
Je to slabšia výbava ale viacmenej obsahuje všetky potrebné veci k dennemu použivaniu... Jediný FAIL je že su zadne okná ovladane manualne teda po našom sú tam švihadlá <!-- s:D -->

<!-- s:D --> <!-- s:D -->

<!-- s:D --> <!-- s:D -->

<!-- s:D --> ale tie nikto neuvidi pridu na auto folie <!-- s:P -->

<!-- s:P -->
+ dostal som povinnu výbavu rohožky gumene a 4-ročnu záruku alebo 80tisíc Km <!-- s:) -->

Nejaká ta fotka mam zatial iba dve hned po prevziatí vozidla <!-- s:P -->

<!-- s:P -->
Z predu

zo zadu

Upravy do buducna <!-- s:D -->

<!-- s:D --> ak budu financie <!-- s:D -->

1.Folie na zadné okná, na hmlovky na svetlá a atď...
2. kupa zimných kolie
3.Kupa letných elektronov a pneumatík
4. Uvidi sa čo bude dalej <!-- s:D -->

Zatial takto je to moje prvé nové auto uvidime ako sa to dalej vyvinie <!-- s:) -->

NECH SA PÁČI