Judes, to ze neprispel na forum si za-hmm-kame a hotovo? je toto riesenie? kontaktoval ho niekto

, napriklad Ty? pipistrel? opytas sa mozno... preco JA?, ja sa pytam: a preco CiNiC ?
to len na margo tvojeje uvahy, ktoru vsetci vieme. /myslene v dobrom

/
partner ktory si neobnovuje alebo si nejakym sposobom neaktualizuje svoje vlakno,
navyse neposkytuje zlavy automaticky, by mal byt kontaktovany co dalej, co sa deje atd.
ak nejavi zaujem, treba ho z partnerov odobrat. vedenie zdruzenia/klubu nema na to "oficialne" cloveka, mal/mohol by to zastresovat clovek
ktory ma na starosti klubovy eshop, mal by mat aj marketing klubu uz rozbehnutych partnerov, ktorych zajednal tajomnik, pripadne predseda.
tento clovek by mal taketo veci sledovat a za klub kontaktovat pripadneho partnera kde je problem ak taky nastane.
Tak ako je Modzillo stycny dostojnik pre FinalCD, tak aj klub by mal mat stycneho dostojnika pre komunikaciu s rozbehnutymi partnermi.
CiNiC robi vacsinu sam a to je tragedia. kludne si to vezmem na starost. skoda toto riesit.
Preto som mu vzdy po ruke a spolu sa radime a spolupracujeme drvivu vacsinu klubovych zalezitosti aj ked nikto o tom ani len netusi.
Cinica mi je luto, tak sa teda ponukam a od tychto veci ho velmi rad odbremenim ak sa niekto uz predomnou neponukol co si nemyslim...