Je to S4 android 5.1 ,ale v recenziách na tú apku tam dosť ludí píše že pre staršiu verziu. Stiahol som teraz nanovo a též nič "internal error" ,akože prežijem aj bez nej ,len som pridal svoj postreh.
z toho si nič nerob. dcera tiež mala zopár telefónov tejto značky, lebo je zauživane, kto nema SG aby by ani nežil
... s jedným bol problém, že s manželkou mali navzájom hovory zadarmo a nemohli sa jedna druhej dovolať...
reklamacia nepomohla
predal som ho, kupili sme samozrejme novší model a čuduj sa svete, zacali dcere miznut subory z pamaťovky a niektore fotky boli len polovičné a niektoré sa nedali otvoriť vôbec
reklamácia ani tentokrát nepomohla ale uz som sa nedal ... nakoniec mi v servise samy povedali "diagnóza Samsung"
(niekto nevie prečo, ale deje sa to a žiaľ to nie je nič výnimočné... a vymenoval mi zopar dalsich zavad tejto ukrutne svetovej a za kvalitu si nechávajúcej zaplatiť značky.
dnes ma už dcera Huawei P8 lite a je nadmieru spokojna. vsetko funguje, dovola sa vsetkym, nic jej nemizne. a cena tretinová
ale nie o tom som chcel. ja mam v OnePlus 2 android 5.1 a appka bezi korektne. na tvoj podnet som dokonca appku skusil nainstalovat na Nexus 7 II (kde mám uz android 6.x) taktie všetko OK. aj v aute som sa pripojil po sparovani bez problemov.
takze problem asi v appke.