Najbližší zraz: Veľký letný zraz Revište - 29.6.2019Všetky novinky ohľadom fóra nájdete v tejto téme...
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Prihlásený...nevadí keď prídem s manželkou ,čistokrvnou Kysučankou ??...len veľmi málokedy šteká,nehryzie a vie jesť príborom :rofl :rofl
Citácia: "Marcel00"Citácia: "007BlackFranky"jo tak parada..... super.. to ma tesi... dneska som bol akurat pre packu.. dufam ze to pojde.. .... niekde som cital ze nie kazda 407 sa jej to da len tak dat..hotovo... sice s malym problemikom, ale nakoniec vsetko ok... a niet nad spokojneho uzivatela zaroven vitam BlackFranky-ho medzi riadnymi clenmi na cz fore ta mohol aj menovite dat :chuckle
Citácia: "007BlackFranky"jo tak parada..... super.. to ma tesi... dneska som bol akurat pre packu.. dufam ze to pojde.. .... niekde som cital ze nie kazda 407 sa jej to da len tak dat..hotovo... sice s malym problemikom, ale nakoniec vsetko ok... a niet nad spokojneho uzivatela zaroven vitam BlackFranky-ho medzi riadnymi clenmi
jo tak parada..... super.. to ma tesi... dneska som bol akurat pre packu.. dufam ze to pojde.. .... niekde som cital ze nie kazda 407 sa jej to da len tak dat..
A jaaaa ešte nemám ništ...