Takze mini report k tomu kusku z bazaru. Auto bolo dovezene v juli 2015 z Talianska. VIN VF33HNFUC84347495. Podla servisnej knizky absolvovalo servisnu prehliadku v Peugeote 23.3.2013, vtedy malo najazdene nieco cez 113.000 km. Takze sucasnych 165.000 znie celkom realne. Auto vyzeralo vskutku celkom slusne, ma nejake male oderky laku, suchnute prave zrkadlo, nejake tie tukance od dveri, nejake skrabance. Chyteny predny naraznik od spodu (asi nabeh na obrubnik), ktory tym padom trosku odstava na pravej strane (je to vidiet hlavne hore pri svetle). Mozno je len vyskoceny. Podvozok vyzera v pohode, teda aspon navonok...nebolo vidiet nejaku velku hrdzu, len taku tu povrchovu (viac by bolo vidiet na zdvihaku). Motor chytil na prvy krat, aj po opätovnom startovani. Akusticky znel celkom dobre, sem tam bolo pocut take plechove "ryncanie" od vyfuku (nevyzeral deravy), mohol to byt ten "izolacny" plech nad potrubim. Inac bol relativn cisty, ziadne stopy po zveri, vode a tak... Rozvody neviem ci boli menene (vyzerali celkom v pohode) a nevedeli to ani v bazare. Nato ponukli zlavu 200€. Lavy prah vyzeral byt "osetrovany" - bol asi streknuty farbou, lebo mal iny odtien ako zvysok auta.Tazko povedat, ci bol hrdzavy, burany alebo to bolo urobene len prevetivne. Interier celkom zachovaly, volant kozeny, primerane opotrebovany, radiaca paka trochu osuchana, klima chladila. Clona panoramatickeho okna by potrebovala premazat (kolajnicky), lebo pri otvarani vrzgala. Na dotaz, ci by sa dalo s tym behnut do nejakeho servisu na zdvihak, sa typek trosku najprv zdrahal, ale nakoniec v tom nevidel problem (skor slo o to, ze auto este nie je prihlasene a trebalo by take nieco nahlasit vopred resp, zlozit zalohu-ako vazny zaujemca). Ponukol, ze by sa to dalo urobit aj u nich. Plyn bol do auta je domontovany a chodilo sa s tym na pravidelne prehliadky - je k tomu samostatna serviska. Auto je 7 miestne. Tolko z mojej strany.Ak sa mi bude dat resp. mi to casovo vyda skocim pozriet aj to druhe( sukr. osoba). To by som dal potom este vediet.