Za rodičmi sme chodili vlakom. Ale čo čert nechcel... Tri nedele po sebe sme s manželkou zažili otrasné cestovanie so ŽSR a preto sme povedali, že si radšej kúpime auto, ako cestovať 200 km 9 hodín... :time
A tak som začal hľadať na internete nejaké súce auto. Najskôr sme si dali limit tisícku, potom dve, potom tri a nakoniec štyri.
Otec mal v minulosti dve takéto autá, svokor jedno a asi aj preto sme sa nakoniec rozhodli pre Peugeot 406. Je to veľmi pekný a stále moderne vyzerajúci sedan strednej triedy. Keďže často cestujeme dlhé trasy, chcel som, aby naše prvé auto malo aspoň automatickú klímu a tempomat. Všetko navyše by potešilo... :nod
Hľadal som asi tri mesiace. Nejaké som bol pozrieť osobne a previezť sa, ale nebolo to ono...
Až som nakoniec našiel toto. Odrádzalo ma, že je až v Snine. Najskôr ho bol pozrieť najlepší otec na svete a spravil fotky, poslal mi ich a povedal mi, že on by ho kúpil. V novembri 2011 som z BA za ním cestoval od štvrtka 18tej do 12tej následujúci deň. Celkom štreka, ale oplatilo sa. Predávajúci mal ale ešte jednu podmienku/prosbu, či by som ho počkal do večera, kým skončí v práci a zobral ho za hranice do Česka. Súhlasil som :hand Aj to bol dôkaz toho, že vie čo predáva a že mi nič nezatajil. Do ZA som sa vrátil v sobotu nad ránom. Unavený, ale spokojný majiteľ prvého vlastného auta v živote :party
Auto bolo v dobrom technickom stave, na svoj vek až moc pekné :makeup Totiž, desať rokov pôsobilo v BA, takže zvonku kozmetické vady boli a aj nejaké pribudli. Ale zatiaľ nič nekvitne :F To je hlavné...
Lepšie je raz vidieť, ako sto krát čítať, tak prikladám pár fotiek :sun
Keby niekoho zaujímala moja dlhodobá spotreba a opravy auta, môže sa pozrieť
tu