Zdravíčko

V utorok (21.4.2015) sme boli pozrieť v poradí tretiu 307 a ako sa hovorí do tretice všetko dobre a rovno sme ju brali s nami domov

.
Jedná sa o 1.6HDi 80kW, rok výroby 2005, pri kúpe mala niečo cez 164 000km najazdené. samozrejme je to už 10 ročný voz (+ jazdila to aj žena :chuckle týmto ale nechcem aby sa to dotklo tých čo sú tu na fóre :x )tak nejaké muchy na vzhľade to má, ale nič také čo nemám v pláne dať dokopy

(jedná sa hlavne o preliačinku lemu blatníka na pravej zadnej strane- nemá ani popraskaný lak ani hrdzu takže to vytlačíme, ďalej je to bublinka laku na spodnej časti ľavého zadného blatníka, oškretý zadný nárazník... Ešte na tých miestach prahu kde sa umiestňuje hever chytá povrchovú hrdzu, prah sám o sebe je dobrý, ešte nie blato ako som mal na 106 :tmi takže to pekne ošetrím aby to nešlo ďalej.
Týmto sa rovno chcem spýtať čím to poradíte natrieť? Asfaltom? Alebo niekde sa to tu už riešilo ale nespomeniem si kde a akým prípravkom
To by bol prvý dotaz a druhý, mám také rádio ako na fotke, nejaké šance ako k tomu pripájať USB-čka a za rozumnú cenu ? Dnes je už rádio u otca v robote, neviem či má problémy čítať napálené CD alebo čo, pár krát sa stalo že pekne CD načítalo, no väčšinou CD vložím a nič sa nedeje, poprípade načíta koľko je na ňom pesničiek a to je tak všetko, týmto to hasne... Takže skúša to oco v robote vyfúkať, vyčistiť a podobne, tak uvidíme či pôjde nakoniec
No a ešte pár fotiek, konečne som dnes stíhal niečo nafotiť :sun