Podsvietenie masky OFF.. (stačilo nechať auto pod satelitmi a anténami v BA) vrátil som sa už to svietilo nonstop.. diaľkové úplne odišlo.. :-D
Ale nevadí ajtak som chcel zmeniť farby na jednotnú červenú.. (nápad FR vlajky neni zlý.. len so svetlami nerealizovateľný pretože dole sa to všetko mieša a pod nárazníkom je všetko ružové
)
Rozpera tlmičov nahodená (odporúčam každému), sanie trošičku upravené (šišku som viac utopil v Airboxe) Zaujímavé je že aj zvuk sa zmenil trošku..
+ dnes som vymenil olej... (tie plasty pod motorom ma raz zabijú.. nie a nie sadnúť na miesto :-D)
Plány :
Ako som už spomínal, výfuk od AMA stred +koniec. (možno s klapkou.. ešte uvidíme podla dohody na mieste)
Ďalej niekde na auto by som cchel dat farby PTS (Peugeot Talbot Sport) nejaké malé logo alebo na prednú masku niečo.. ešte neviem.. (nápady privítam :-D )
+ Chcem zatmaviť predné svetlá (vnútro)
Cez leto autíčko ide ešte nižšie (40/40), ale predtým ešte musím prerobiť vchod do garáže. (btw bude napredaj Eibach 30/30 vtedy už cca pol roka používaný
)
Potom nakoľko mám nevyužitý kufor, plánujem aj nejaký woofer :-D (ale to je ešte daleko
)
Ďalej v blízkej budúcnosti budem potrebovať brzdy porobiť.. buď dám brzdiče Brembo (ku ktorým potrebujem komplet nové podložky pod disky, nakoľko sa nezmestia ani pod Challengery s 20mm podložkami
) alebo nové kotúče ATE Powedisc ? doštićky ATE ?---- alebo som rozmýšlal nad EBC ultimax kotúčmi, ale veľmi ťažko sa zháňajú za dobré €€ :-D (štandardne sú za 185€ dve predné kotúče)
(tiež privítam skúsenosti a rady)
To by bolo asi všetko..
a ešte zopár fotiek z dnešného umývania keď už sme mali také pekné počasíčko