Zdravím všetkých.. tak po 3týždňoch bádania po rôznorodých servisoch (autorizovaných aj neaut. ) sme vymenili EGR ventil potrubie k EGR ventilu , palivový filter, vzduchový filter, diagnostika vyhodila jediný problém a to chyba snímača teploty chladiacej kvapaliny - aj ten sme dnes vymenili, nakoľko nás presviedčali , že chyba tohto snímača hodila auto do núdzového režimu aby sa nezadrel motor Chybu sme cez diagnostiku vymazali a motor beží ešte horšie ako predtým , teraz už pedál na podlahe , maximálna rýchlosť 90km/hod. po 10minútach rozbehu, mierne stúpanie do kopca 2 rýchlostný stupeň 30km/hod ( predbehol ma dokonca kamión plne naložený drevom ) podotýkam moja dodávka prázdna vyložená

diagnostika č.2 originál Peugeot už nevyhadzuje žiadny elektronický problém . Skontrolovalli hadice podtlaku tlak nasávanie, turbo tlačí, váha vzduchu všetko v poriadku , všetci sa tvária , že tomu rozumejú , že to vyriešia, stálo ma to už 350€ a auto si ide stále po svojom , podotýkam spotreba oleja nie je veľká , auto nedymí, motor ide pravidelne tak si skúsme poradiť takto navzájom fanúšikovia Peugeotu .. nejaké konštruktívne nápady ( alebo ho predám

). Motor stále núdzový režim. Naozaj poprosím o nejaké nápady nakoľko nám doma dochádzajú peniaze

lebo auto nejazdí nemám ako zarábať peniaze pre rodinu.
Díky moc za rýchle odpovede a rady , čo by ešte tomu autu mohlo byť PEUGEOT BOXER 2,0 HDI RV 2004-2006