Takže,
počas zimy, resp. do nejakej neskorej jari by som rád stihol nasledovné veci:
1
. Športový podvozok KW var. 2 - športový podvozok, nastaviteľný ako výškovo, tak aj tuhostne, s veľmi dobrou povesťou.
Prinesie očakávaný optický efekt - zníženie, čo autu veľmi pristane, ale aj skvelé vlastnosti na ceste, keďže by som sa chcel naplno zapojiť do slalomu v r. 2014.
Mám ho zatiaľ dohodnutý z druhej ruky (1x nahodený na aute a aj daný dole), ide o člena CZ klubu Vojta (AKCZ), ktorý má 2 páry tohoto podvozku, jeden už na aute a druhý mi pustí za veľmi priaznivú (ja tomu hovorím vianočnú) cenu., neostáva mi nič iné, než sa tešiť :party
2.
Zavarenie a zahladenie znakov Nemôžem si pomôcť, už som tohto sériového výzoru obkukaný, zavarený znak mu neuveriteľne spolu so zatmavenými svetlami pridáva na akejsi "brutalite", viď Stanovu 306 :
3.
Podložky pod kolá, asi 2cm dopredu aj dozadu,
spolu aj s vyťahovaním blatníkov vzadu.
Prípadne úplne nové disky, ak sa mi podarí predať cyklóny. Ak by niekto o ne mal záujem, seriózne zauvažujem, sú obuté do Michellin Pilot Exalto II z roku 2011, majú dobrú vzorku, aj keď trochu ojazdené kraje, ale to nevadí.
4.
Brembo brzdiče z 406 coupé, 4 piestkové, už ich mám odložené v Pezinku, čakajú len na mňa od Mižuho