Zdravím páni. Pomocou rád ktoré som tu dostal, som si opravil svoj problém s prestavaním blikania smerovky aj keď som ju mal zapnutú, chcel by som tiež niečim prispieť. Zisťovanie kde je problém my zabralo 2 dni no samotná oprava 3 hodiny ( s demontážou a montážou ). Auto mam 206 r.v. 2003. Keďže som netušil aký typ toho modulu s páčkami mam pod volantom tak som demontoval iba plastová kryty ( 20 torx ) a na vrchnej strane som ofotil čiarový kód na ktorom sú čísla, kto ho tam nemá hneď vedľa ďalšie čísla Kďe je ten istý kód, ja ho mám *96511183XT*. Tento kód stačí zadať do netu. Vyhodí vám obrázky a na you tube aj prípadné videa. Keďže tento typ tam presne nebol rozobraní tak som nevedel presne do čoho idem. Kúpil som si 50 torx na oriešku k povoleniu volantu, spej na čistenie kontaktov ( alebo stačí alpa) ostatne veci by mal mať každý.Demontáž: Odpojil som baterku, vyrovnajte kolesá, zaistil som volant tak, aby sa mi ľahko demontoval air-back. Pri demontovaní Air-back za volantom som našiel iba 1 otvor v spodnej časti kde som videl železnú poistku do ktorej som dal plochy skrutkovač a silnejšie som rukou buchol do skrutkovača. Ta železná poistka trochu skočila do vnútra a odistila 4 západky. postupne som odpojil káble od air- backu ( tie žlté káble k air-backu maju v sebe poistku ktorá je súčasťou konektoru až potom a poznačte si aspoň jeden konektor aby ste ich neprehodili). Povolte skrutku a zase fixou poznačte na tyči riadenia aj na volante kde presne bol. Trochu pobúchajte po volante a dajte ho von. Modulom páčok (tam kde trčia káble)netočte lebo má to systém ESP polohy volantu (ak ho mate) a ono vám to zistuje v akej polohe mate ten volant podľa toho vám to zisti ktoré koleso ma pribrzdiť viac či menej aby ste sa nedostali do šmyku. Odmontujte kryty pačkoveho modulu a v zadnej časti 10 klučikom povolte obímku. Podvažte dve plastové západky pod obímkou a modul dostanete von. Rozobratie Com 2000: po celom obvode sú západky ktoré trpezlivo podvážte až kým sa to celé neotvoríte. Až potom zistite do čoho ste sa to pustili a dajte si cigu aj keď nefajčite a rozmýšľajte ako poviete manželke, že potrebujete okolo 400 eur na nový. Ale nie. Oči sa boja a ruky spravia. Odpojte el. pásiky páčok podvážením poistky tesne pod vrchom sivej poistky. Prečistite každú el. pohyblivú časť a dajte si zaležať. Skontrolujte stav zápatiek či niesu opotrebované lebo to je príčina toho že vám padne páčka sama od seba čo je tiež dosť častý problém u týchto aut. Pri skladaní potrebjete pomoc no ak sa s tým pred skladaním pohráte a zistite ako tie páčky fungujú tak už iba trpezlivosť. Ja som iba amatér a zvládol som to. Držim palce.