Kedže v práci pracujem...
"jako ďas" tak som od svojho šéfika dostal za úlohu a odmenu vybrať si nové referentské auto na našu prevádzku.Do úvahy pripadala Octavia III 2,0 103kw alebo niečo v tej cene.Kedže najazdím ročne cca 45 000 km a mám už postaršie kríže tak som pochopil po predvádzacej jazde v Octavke že tadiaľto cesta nepovedie a zháňal som a zháňal až sa objavil Peugeotík 508SW 2,0HDi 120kw,163k vo výbave Allure ako predvádzačka s najazdenými 225 km.Podarilo sa s cenou dostať pod cenovú hranicu na nákup a moj nový služobák je už 3 týždne tu.
Možno sa vám zdá že sa chválim cudzím perím ale ja ho beriem skoro ako za svoje, lebo som výlučne jediný používateľ a aj sa oň teda svedomito starám. Už keď som ho ako nový viezol domov tak som mu sľúbil ,že ak mi bude verne a spoľahlivo slúžiť tak si ho na jeho staré "kolesá" odkúpim na dožitie do rodiny tak ako jeho predchodcu.
S jeho predchodcom Peugetom 407SW1,6 HDi 80kw 110 k vo výbave Confort sme spolu v harmónii prežili 9 rokov a cca 325 000km..
Momentálne ho využívajú moji starší synovia na vozenie sa za a s frajerkami. :chuckle
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]fotka.JPG2.JPG[/attachment:1fiobc8s] [ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]fotka (1).JPG[/attachment:1fiobc8s]