Táto téma prebieha presne ako som predpokladal lebo už ich tu pár bolo. "tisíc ľudí - tisíc chutí" Preto som i v úvode dal Paľovi tie otázky aby sa v úvode definovali základné veci. Zrejme to dopadne tak že poprosíme cinica aby urobil dva návrhy. Oba by mali vpredu malé logo klubu a vzadu, jeden na tričko kde by vzadu bola väčšia grafika, druhý na polokošeľu ( z tričkoviny, nie klasickú látku) kde by vzadu bol len decentný nápis alebo nič. Jedno by bola lacnejšia verzia na výraznejšiu propagáciu a druhé luxusnejšia (asi skôr s výšivkou) pre decentnú prezentáciu klubu.
Hovorím z vlastnej skúsenosti. "popísané" tričko s veľkým nápisom vzadu si bez problémov oblečiem na zraz alebo na stretnutie s klubákmi no na verejnosť radšej zvolím niečo decentnejšie.
Ak môžem do toho hovoriť tak odporúčam riešiť takéto dve varianty. Som presvedčený že Cinic navrhne grafiku ktorá bude nielen správna ale i pekná, vo vhodnej veľkosti a dobre umiestnená. Viem že je tu kopa ľudí s rozdielnym vkusom a všetkým sa vyhovieť nedá, no vždy sa osvedčila zlatá stredná cesta.