Tak si založím aj já vlákno a niečo rozpíšem o mojej 206
Jedna sa o 206 Genaration motor je 1.4e 55 kW 75 koní auto je nachipované na cca 60 kW
Prvým tuningom boli u mna tmavé zadne sklá teda folie neskor denne svetlá zadne tuningove svetlá... dalej som pozeral net a troška pozoroval čo sa nosí tak som objavil folie na auto tak prišla carbonova folia na kapotu týžden nato prišli nove predné
svetla DEVIL EYES s dennými svetlami original zabudovanými
Podotýkam s homologizaciou DRL
Potom po nejakom čase prišiel na rade výfuk lebo všetci doman hustili že nemam ziadnu koncovku tak som kupil rovno celý koncový tlmič nech to má ako taký zvuk
HUčI TO ALE NEJEDE
Neskor som spoznal pána Cinica a pána Pipistrela a vstupil som do skupiny FOG GANG , 4 dvera pre viac dievčat , dijádem club, Pat a Mat s.r.o
Som magor do umývania auta a už som nehorázne peniaze zainvestoval do autokezmetiky
ale tak čo spravite ked vás to tak baví
Na prelome roku 2012/2013 som sa rozhodol že si dáma spraviť decentnu hudbu do auta
No bohužial neskončilo to pri decentnej hudbe ale pri masivnej audio sustave
ZA nehorázne vela penazi... ale musim uznať že sranda bola a dokonca som sa stal majstrom Slovenskej republiky
:O
Takže moja prvá sezona bola velmi uspeššná vobec som to nečakal
A momentálne nastala velmi zlá situacia auto ide do SVETA :/ Bolo na predaj teda už je predané :/ S autom som si fakt užil bol to moj milačik fakt
ale čo už zmeny musia byť
a teraz zopar fotiek čo som spravil na aute
Volakedy dávano rok 2008/2009
Prvý tuning LED zadne svetlá
Dalsi tunign carbon folia na kapote a predne svetla
Historicky prvý krat špinavé auto možnosť vidieť len tu na fotke lol
Prvá fáza mojej HUDBY
Hrdý majitel Pohár za 3 miesto v Trenčine
Prišla zmena kupil som nový zosilovač 2.5 kilowat a decibeli išli hore
Ešte som zabudol spomenuť že som kupil nové kolesa ktore sme vyberali s pánom Cinicom po neuspešnom výbere original Peugot elektronov Hockenheim
Tak som kupil AEZ TACANA podla niektorých tuctovky ale podla mna elegantne a na auto sa fakt hodia
Fog gang partia
Nová predná maska ktorá až tak nepasovala tak sme TUNINGOVALI u pána Cinica až sme ju dopasovili takže super
a to najlepšie na konie z výstavy v PSA
Založil som si to kvoli tomu nech mám načo spominať ked už mi nebude parkovat pre domom... TROšKA viac fotiek tak sa nehnevajte
Auto bude pravdepodobne k videniu v Prievidzkom okrese