Marcel00 : Samozrejme ze baterka je nova

v baterke to nie je ... Dialkove bolo aj rozobrate a ked sme ho merali merakok, tak pri stlacani merak ukazoval hodnoty , takze sa zda ze samotne dialkove je v poriadku , aspon teda nie je uplne hluche , zda sa ze signal odosiela. Preto si skor myslim ze chyba bude na druhej strane, cize v aute.
Snimace ABS ako som pisal som pozeral, ale len na pohlad , takze som nezistil nic... Cize bez diag sa dalej nepohnem. S tou diag je ale trochu problem , lebo tu v mojom okoli nie je ziadny normalny servis, s poriadnou diag :nech Takze neviem ci sa mam objednat orig do Peugeotu v TN alebo co , ale bohvie kolko si tam ty suflikanti za diag vypytaju ... :nech
Ivkopivko12tka : Geometria bola v poriadku, ale teraz ak sa menili tie ramena a capy sa to rozhadzalo , tak to musim dat spravit. Mal som ist uz teraz v piatok ale bolo plno , tak som objednanay na pondelok. Mna to vychadza 28€ , normalna digitalna ...
Lanko, to zatial ani neriesim , pukne to len sem tam ....
Vyfuk, netusim ci by pasoval na moje RC, ale skor si myslim ze nie ako ano

neviem ... Zvody samozrejme chcem nechat povodne , rad by som odstranil katalyzator , miesto neho navaril len ruru no a potom vymenil len stredovy a koncovy tlmic...
Stredovy nie je taka velka polozka, horsie je na tom koncovy . Orig na RC je drahy ako svina a je to zbytocna velka krava, tazka , takze ten original urcite nechcem ...
Keby boli prachy, tak by som isiel do tohoto : cca 500€ -
http://www.ebay.co.uk/itm/206-GTI-EXHAU ... 0428010874 ale to je teraz nerealne ...