Mno,
tak konečne napíšem aspoň nejaké strohé info ku môjmu novému tátošovi

Je to P308SW vyrobený 05/2018 vo výbave GTline s 1.2 benzínom a 8 stupňovým automatom a FULL LED svetlometmi (aj LED hmlovky).
Naviac je tam Denon, bezkľúčový prístup a štartovanie, vyhrievané sedačky s masážou, parkovací asistent, sledovanie mŕtvych uhlov, driver sport pack, cúvacia kamera a samo to udržiava auto v jazdnom pruhu

Farba čierna perla nera (a vlastne všetko je čierno čierne, až na GTline červené prvky v interiéri).
Zatiaľ máme za sebou 830 km (cesta z Bratislavy, cesta na Donovaly a späť a inak len behanie po meste).
Zatiaľ priemerná spotreba 5,9l/100km (Donovaly som otočil za 4,5

).
Spotreba ma zatiaľ moc príjemne prekvapila, ten automat si s tým motorom veľmi dobre rozumie, pri 100km/h na 8 stupni má motor 1800 otáčok (130km/h - 2200 otáčok) - na benzín slušné.
Ešte si na seba zvykáme, no najviac môžem vyzdvihnúť:
Odhlučnenie interiéru v kombinácii s audiom (konečne peugeot, klobúk dole)
Svetlomety (v noci lepšie ako cez deň

)
Riadenie - je to asi aj tým volantom, no to auto sa extra ľahko navádza presne tam kam chcem
Aplikácia MyPeugeot (sledovanie trás, spotreby, servisov atď)
Čo trocha kazí celkový dojem:
Na môj vkus zbytočne silno svietia zadné LED svetlá - v noci je všetko na kamere červené - na to si budem musieť zvyknúť.
Prifarbený zvuk Sport režimu - riadenie a radenie super, k tomu nemám výhrady, takisto aj zvuk na voľnobehu, ale pri zrýchľovaní je to ako staršia PC hra - dúfam že to nejaký hacker vymyslí a do budúcna sa tie zvuky budú dať meniť

Momentálne pracujem na rozbehnutí gmailu a youtube priamo na infortainmente auta (takmer hotové

)
Zatiaľ prikladám len foto zo salónu a prvé foto interiéru, budúci týždeň si hádam nájdem čas ho pofotiť zo všetkých strán (alebo to nechám na zraz

).
Ak má niekto nejakú otázku, tak sem s ňou, napísal som čo ma tak narýchlo napadlo