A este z boku: [ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]putzig 207 (2)crop.jpg[/attachment:30gsc5f0] [ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]putzig 207 (5)crop.jpg[/attachment:30gsc5f0]
Trosku historie:- auto vyrobene 9/2011 vo Francuzsku
- kupene 2/2012, pricom malo najazdene nejakych 5 km - co sme v podstate najazdili my v ramci kratkej skusobnej jazdy
- v cene nam dali aj zimne gumy s plechacmi, sice len KUMHO, ale sluzia uz druhy rok a nebol problem ani na zladovatelom snehu, su ale trochu hlucnejsie
- nejaky mini upgrade: - ochr. folie na hlavnych svetlometoch - sice folia KPMF, ale chlapci co to lepili sa asi este len ucili, takze kvalita prace nic moc, ale ucel to plni
- ochr. folie (KPMF a ORAGUARD 270)na hmlovkach,spodkoch dveri a prednom narazniku - to som uz lepil sam - dvere su v poho, naraznik - no tam o uz
nebolo take tip-top

- ale poucil som sa a nabuduce to bude lepsie

... zial na bocne listy sa zabudlo a ani nie po pol roku malo (a stale ma)
auto obyte od nejakych dobrodincov listu na lavej aj pravej strane
- reflexne nalepky leva
- puklice AUTO-STYLE na zimne plechace
- na plane je tahokov na prednu masku a konecne parkovacie senzory..., mozno vytlmenie dveri...
- Servis: - dostelovanie pravych prednych dveri
- 2x menene tesnenie proti dazdu (tak nejak sa to vola) na pravej - zacalo sa odlepovat pomerne dost skoro. Som o tom presvedceny, ze to sposobuje trochu
nizsie osadenie oboch pravych dveri (podla servisu su ale este v norme...). 2x preto, lebo to zial v servise prvykrat odflakli
- vrzganie od stredoveho stlpika - nakoniec sa to podarilo mne - popisem neskor...
- vymena tesnenia - skor tesniacich lamiel na zadnych trojuholnikovych okienkach - tu v servise skrabli lak a obe plynove vzpery
- vymena oleja, olejoveho, vzduchoveho a kabinoveho filtra. Olej s ol. filtrom v servise, zvysok vo vlastnej rezii...
- ZGH zvolavacka
- vymeneny el.mag ventil (olej))
- vymenene cerpadlo (kvoli stracaniu /uniku chlad.kvapaliny)
Uvedene tri "zasahy" uspesne "zbuchal" Spartan, za co som mu velmi, velmi vdacny
Velmi sikovny to chalanisko :yes
- výmena expaznej nadrzky chladiacej kvapaliny - bola prasknuta (mikrotrhliny) a unikala z nej (ku koncu dost hojne) chlad. kvap.