Pre pár ľudí to už asi bude povedomé.
Niekoľko rokov som sa vozil na 307 2.0HDi s neskutočným výkonom 66kw, no prišiel čas na výmenu. Váhal som medzi viacerými modelmi no nakoniec som sa rozhodol znovu pre 307 a znovu s motorom 2.0HDi, len trošku výkonnejším a po facelifte.
Auto vlastním od 10/2011, vtedy malo 124tkm na tacho, momentálne je tam niečo okolo 164tkm.
Výbava: svetelný a dažďový senzor, el. predné okna, vyhrievané predné sedačky a späťáky, samozatmavovacie zrkadlo, klimatizovaná priehradka, výškovo nastaviteľná sedačka vodiča, nastaviteľný volant, tempomat(dorobený) a podobne.
Pár fotiek ako vyzeralo po kúpe:
Po pár mesiacoch mi začalo liezť na nervy rádio a nebavilo ma prehadzovať CD, tak som dorobil mp3 prehrávač z číny.
Neskôr sa začalo vymýšľať, v podstate som chcel buď auto s origo xenonmi, alebo šošovkami. Namontoval som 35w sadu so 4300K, a zapojil simuláciu automatickej regulácie výšky svetiel.
Spoločnú fotka oboch 307, v podstate ešte v sérii.
Ako čas plynul, stále pribúdali nejaké "sprostosti". Chcelo to vizuálnu zmenu, tak som kúpil nové alu Peugeot Hockenheim 17" s novými pneu.
Chýbala mi lakťová opierka. Originál vyzerala hrozne, tak som zohnal túto, len bola v zlej farbe. Prečalúnil sa vrch, zmenila sa farba a upravil držiak.
Na jar, roku 2013 sa mi prestala páčiť terénna úprava. Rozhodol som sa pre výškovo nastaviteľný podvozok RACELAND, bol pomerne lacný a mal dobré ohlasy. Po jeho montáži som pár minút váhal, či nedám späť originál podvozok kvôli tvrdosti, no po pár zákrutách som zmenil názor.
Pre porovnanie: predok stará/nová pružina
Nový podvozok si vybral svoju daň a tu som pochopil prečo sa hovorí, že za krásu sa musí trpieť
Prišlo leto a v tom čiernom aute to bolo ako za trest, hlavne nastupovanie pri ceste domov z práce. Pri tejto príležitosti som odstránil aj zadný stierač.
Znovu som dlho nelenil a vymyslel si ďalšiu hovadinu.
Aby sa nepovedalo, prišla ďalšia úprava, pri ktorej mi pribudlo pár šedín
. BIXENONY
Nechal som zapojené aj origo diaľkové.
Auto momentálne vyzerá takto na zimných kolesách + zimný kryt. Ešte som si spomenul na uchytenie EVČ bez rámikov.
Rozmýšľam čo ďalej, v podstate už vyzerá tak ako som si ho predstavoval (keď si odmyslím zimné 16"). Čo tak zatmaviť rámčeky predných svetiel? Ešte zmena farby letných 17"? Taký chrómový lesk, len sa bojím o svoje ruky
. Z designových úprav by to asi bolo všetko.. kým mi zase niečo nenapadne