Ahojte
- mám 11 ročnú 206-ku 1,4HDi 50kw, N1-ka verzia bez zadných sedadiel
- bol som s ním 7 rokov a veľmi spokojné roky to boli :-), ale predpokladám že sa rozrastieme a chcel by som si to nechať ako pasiu okolo domu, s tým že z toho urobím lietadlo, nemusí byť F22 stačí mi F16 :-)
- moja predstava ja, že začnem s vecami ktoré aj tak musím vymeniť
1. predné brzdy a tlmiče, sú tam klasické sériovky od výroby, a pravá predná doštička sa už poriadne ani nevracia čo mi nerovnomerne derie brzdy, tak som premýšľal, že by som to vymenil celé a dal tam tlmič, pružinu a zavesenie s peugeto partner, kde vojdu vzduchom chladené, s tým že tlmič a pružina niečo športové
2. mám novú zadnú nápravu aj s bubnovými brdami (v podstate kompletka zadku), ale tlmiče sú pôvodne a dosť to hádže v zákrutách tak by to chcelo nejaké spevnenie
3. prevodovka - tak tá už je pri 300 1000km dosť zle na tom, riadiaca páka si lieta ako mixér - tak toto by som tiež poriešiel
4. tu už by som začal buď s výmenou turba za nejaké väčšie, alebo načipovaním, čo je na začiatok lepšie
- kedže som v tomto amatér (auto si viem opraviť, vymeniť diely ...) ale netunnoval som, potreboval by som poradiť a pomôcť s výberom vhodných komponentov, alebo ak sa to tu riešilo tak odkaz na fórum
- budem vďačný za každú radu
- vďaka