Ahojte, táááákže máme za sebou prvé 2 mesiace spolupráce a rozhodol som sa trochu zosumarizovať jej priebeh.
Za seba musím povedať, že som nečakal až taký záujem o tovary a služby z našej ponuky. Nejde len o predaj nových vozidiel, ale najmä služieb a príslušenstva. Využití boli moji kolegovia snáď zo všetkých našich pobočiek v SR, takže z hľadiska spolupráce je táto naša vzájomná "pomoc" trefou do čierneho!!!
Nie vždy som mohol odpísať okamžite, ale nemyslím si, že niektorý záujemca o cenovú ponuku zostal nevybavený. Ešte raz by som chcel upresniť, že Vaše dopyty, prosím, zasielajte výlučne na pracovný e-mail
milos.svehla@finalcd.sk . Viacerí z Vás majú aj môj súkromný e-mail, ktorý využívajú na zasielanie dopytov. Vybavím všetko, len v takomto prípade nie tak expresne ako z pracovného e-mailu.
Možno by nebolo od veci, keby sme niektoré veci (ako napr. zápis alternatívnych kolies) riešili cez fórum, aby sa aj budúci žiadatelia dozvedeli o tejto problematike ešte viac. Ide totiž vždy o iný prípad a nie je to o jednom papieri určenom pre slovenské úrady.
Za úplne ľudskú a ničím výnimočnú považujem moju prosbu, aby mi každý e-mailový žiadateľ odpovedal na doplňujúce otázky v čase adekvátnom vybaveniu dopytu, resp. aby som sa dozvedel, či je záujem seriózny alebo len hraný...
Nebudem menovať členov klubu, s ktorými sa dobre komunikuje a s ktorými je to o čosi ťažšie. Každý sme nejaký a ja to tak aj beriem. Častokrát pomáham na úkor svojho pracovného a voľného času a ak sa ani po 5-6 vymenených e-mailoch nedopátram k potrebným podrobnostiam, tak to považujem za mrhanie času.
Nárok na dohodnuté zľavy a benefity majú členovia klubu! Verím, že týmto som odpovedal všetkým žiadateľom o výhody pre suseda, kamarátovu firmu, koňa z vedľajšej dediny atď.
Budem rád, ak spolupráca medzi PEUGEOT-CLUBom a spoločnosťou FINAL-CD bude prospešná najmä pre tých, pre ktorých je určená - pre členov klubu! Ak ma zasypete otázkami a dopytmi, sľubujem, že všetko vybavím. Ak ma zahrniete námetmi na zlepšenie spolupráce, na vylepšenie fungovania našich prevádzok, budem(e) ešte radšej. Jednoducho, sme pripravení na čokoľvek...
"Modzillo"