Taaak. Zaciatkom vikendu som sa odvazil ist pod kefy skrz to ze mi neslo vycistit flaky z kapoty co sa podujal nejaky dobrak mi nieco na nu vyliat... bol som prvy aj posledny krat... flaky su fuc ale pre istotu som mal zase cele cierne dvere od gumy. Cize som isiel z kaluze do blata.

hned ako bude trocha viac penezi v rezerve to budem musiet riesit alebo sa teraz vydlabem na to a dokoncim servis motoru podvozku a budem to riesit az pri lakovani. Toz myslim je asi financne najrozumnejsie... Viem vela z vas sa s mojim nazorom ist lakovat auto nestotozni tak ale som uz zastancom nazoru stare dobre a nove na houby. Preto si radsej udrzim starsie auto v chode co to len pojde i ked uz na toto potrebujem na vela veci pc ale stale lepsie ako najnovsie modely. Vela veci si este dokazem spravit sam

i ked este sa len ucim a hlavne metoda pokus omyl

... vid airbox ... musim ho uz zlepit do kopy kym budu peniaze na novy aj zo spodnou sacou caetou (na nej su odlamane uchyty teda skor hlavny uchyt a vypadava to. Potom idem jak zavodak a sice mam ten zvuk rad no radsej auto v 100% stave

... takze prva vec po prichode na slovensko dufam financne zvladnutelna rozvody vodna pumpa nastavenie casovania vymena silentblooov motora a kontrola ventilov. Hadam po nastaveni casovania uz nebude mlet jak diesel