Nooooooo, takze RC sa odstavilo na zimu, cez zimu je na plane nejaky ten servis a nejaky ten tjuning

Budem postupne pridavat nejake tie fotecky , co sa asi robi ...
Zacalo sa dnes poobede ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3463.jpg[/attachment:3n76y57f]
Skuska Brembo brzdicov , pasuju bez problemov

, podlozky 1,5cm ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3465.jpg[/attachment:3n76y57f]
Uz sa zacina rozoberat ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3466.jpg[/attachment:3n76y57f]
Cistenie podblatnikov, kolies , naraznika , atd ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3469.jpg[/attachment:3n76y57f]
Kotuce uz boli v prdeli , hrzdave ako liska , ved uz to poriadne ani nebrzdilo
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3470.jpg[/attachment:3n76y57f]
Kvoli tomuto si uz nikdy v zivote nekupim stelovak :ne a ak to tu niekto cita a rozmysla o stelovaku, tak ho zasadne neodporucam :shake realita je taka, ze sa to casom tak zadrbe od blata, atd... ze zavit uplne pripecie a neda sa s tym uz hybat ... Takze keby to chcem teraz na zimu zdvihnut tak nehrozi , takze take stelovanie moze ist do riti ... A to som to uz mal minulu jar rozobrate a cistil to , teraz ma to caka znova ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3471.jpg[/attachment:3n76y57f]
Pre dnesok koncime ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3474.jpg[/attachment:3n76y57f]
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3476.jpg[/attachment:3n76y57f]
*** Plan opravy a upravy ***- vyfukove zvodvy , niekde to tam fuci , takze nove tesnenie , pripadne keby boli prasknute, tak zavarit ... + obalit termopaskou ( asi )
- pretesnenie motora ... tecie to hlavne ako su vacky , ako je hlava a potom hore vacky , medzi tym, neviem to presne popisat

takze rozvody dole, vacky von , atd ...
- vyhodenie komplet sania a nahradit inym ... je este otazne ake , bud naporove sania v prednom narazniku typ - rally 206 RC Groupe A .... alebo pojde K/N Typhon Kit
- nove brzdy , v predu komplet - brdzice Bremba + kotuce EMTEC + dosticky asi obycajne Brembo ..... vzadu kotuce EMTEC a dosticky MINTEX
- odlahcenie motorovej casti ---- vyhodenie uhlikoveho filtra , vsetky zbytocne kryty , vyhodenie komplet klimatizacie cize chladic + kompresor , tym padom nahodenie kratsieho remena
- nastriekat na cervene vyko ventilov
- novy motorovy, prevodovy, servo olej , nova brzdova a chladiaca kvapalina
- decat trubka Toysport ... ta ak bude, tak az neskor
- vyhadzat interier ... to je otazne

momentalne je interier spat , neviem ci ho budem zase vyhadzovat ci nie
- mala tjunig nalepka na naraznik
- nove predne svetla ... svetla zatmavene su fajn , ale mam problem a to taky ze sa rosia ,,, uz som ich 2x pretesnoval a stale sa rosia

mam na to uz nervy , takze kupim asi casom nove , to ma ale cas , takze niekedy neskor ...
To je asi vsetko