Vcera sme to doma kukali, len tak zo spodu a neviem ci sa mam do toho vobec pustat , celu napravnicu zhodit len tak doma na malom zdvihaku nie je vobec sranda :doh :head Aby som toho viac nepokazil ako opravil ... Tak neviem co s tym sakra ... Keby to dam niekde spravit do servisu, tak za zhodenie celej napravnice a vyhodenie zvodov + nahodenie spat zaplatim aj majland , na to sa mozem vykakat , to tie € by som pouzil radsej inam ... Ako nefuci to zase uplne moc , chodit sa na tom da normalne , ved uz tak jazdim dlho , ale skor ci neskor to bude len horsie, takze sa to bude musiet spravit tak ci tak ...
To je ta zla sprava ... Ta dobra sprava je, ze som si objednal novu hracku :sun
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]778270-800x600.jpg[/attachment:2di7qeas]
Brzdice pojdu ale najskor na repas a do cervenej farby ... + na 80% mi nevojdu do Atlantisov, takze budem musiet zohnat este rozsirovacie podlozky ...
Neviem ci to stihnem do zimy , asi ich nahodim skor az na jar ... Uvidim podla financi, pretoze mi treba aj komplet nove kotuce + dosticky ...
:hi