tak dneska bomba den:
Nechal som sa ukecat aby som brachovy natiahol elektrické podlahové kurenie samozrejme 140 m kábel a nesadol tak som to musel posuvať no hnus ale prežil som , bracho má také mensie štvorkolkové hovado tak reku že sa preveziem (ináč by ju nepožičal) samozrejme baterka v prdeli ale natočili sme ju cez káble a isiel ju zahriat a potom sme ho hladali ked sme ho prestali počut lebo mu to zdechlo.
Tak sme ho nasli a natočili a ta mrcha už nechcela ist furt to zdochýnalo tak nakoniec som sa ani nepovozil. popri tom mi stihla vo felde prdnút voda takže auto nepojazdné tak že ma odtiahne, oko na tahanie som nenasiel super tak o rameno :cry .
tak najprv k nemu že musí vytiahnuť mačky z auta :chuckle .
no paráda dal dole šucplech a vytiahli odtial dve zdochnuté mačky :puke no hnus (už boli v pokročilom štádiu)
tak vystriekal to vodou a ze ma odtiahne domov a tak sme isli. v druhej zátačke urval šucplech na felde

ale tak čo už išli sme dalej až sme vyšli na hlavnú cestu a kedže poznám si brata rátal som tak s kilečkom a asi som sa nemýlil začal to rozbiehať a cca pri 60ke mu odtlačilo zadný šucplech na cestu lebo nedal naspeť tan predný tak sme sa srali celu cestu asi 40km na 40ke neviem aké mal lano ale videl so zneho asi 40cm tak to bolo zaujímave a potme ale ináč pekný den za nami :whew