Ozzy v podstate je tak vysoko resp vyssie. Vcera, ked sa to stalo sme tam prave boli. Pozorovali sme z dialky ten vrtulnik ako zachranuje toho turistu...Tura to nie je az taka narocna, ale treba mat jednoznacne pevnejsiu obuv. A vcera tam bolo zial vela ceskych (nemam nic proti Cechom, ani inim narodnostiam...to len pre istotu) turistov (vyzeralo to na nejaky zajazd - cca dva busy), ktori si turu do skalnateho terenu pomylili s čundrom...Nehovoriac o tom, ze mnohi z nich mali na nohach sandale a slapky...Takze sa tomu vobec necudujem, ze spadol... Urcite treba pevnejsiu obuv, resp. aspon poriadne tenisky, ziadne slapky, zabky ci vychadzkove topanocky...ale to plati napokon pre kazdu turu ci vychadzku do terenu...
No a k tomu napadu spojit zraz aj z nejakou aktivitou, v tomto pripade turistikou len tolko: Kaper chcel vymysliet nieco nove a zaujimavejsie, aby to nebolo len o sedeni a jedeni. A tak ma poprosil,ze ci by som nepozrel nejake vhodne "destinacie" No nieco som nasiel (ono je takychto krasnych miest v SR mnoho),ale nakoniec sam prisiel prave so Sulovskymi skalami a Sulovom. Myslim si, ze je to super napad, este uvidime ako to bude s tou restikou.
Myslim, ze sa toho netreba vobec bat, teda toho pohybu...okrem toho Kaper uviedol, ze kto chce moze ostat v restike...+ uvidime aj ake bude v ten den pocasie... Ako pise Falco zvladne to aj senilny dedek :chuckle
A co sa tyka toho ci mali ostat Vlckovce a urobit sa Sulov ako putovny zraz, myslim, ze na tom nieco bude, ale ako som pisal bolo to Kaperove rozhodnutie...okrem toho "zmena je zivot"