Autor Téma: aktualizácia máp a sw displaya NAC wav2  (Prečítané 1284 krát)

0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.

Offline sir.Oliver

• Pokročilý
  • Príspevkov: 741
aktualizácia máp a sw displaya NAC wav2
« kedy: 12.10.2024 - 17:27:52 »

má niekto skúsenosti s výmenou multimédii ? vymenil som radio Bosch za Continental . druhé má aj navigáciu a kameru a senzory .

zaujíma ma ako to bude s aktualizáciou máp , keď v rádii zmením VIN číslo ? ( aby nepípalo každých 5 secc ) budem tam zadávať vin môjho auta , alebo vin donora ?
  ďakujem

Offline baffy

• ID: 023
  • Registrovaný užívateľ
  • Pokročilý
  • Príspevkov: 854
Re:aktualizácia máp a sw displaya NAC wav2
« Odpoveď #1 kedy: 12.10.2024 - 21:10:20 »
Mapy /aktualizácie/ budeš musieť hladať podla pôvodného VIN, pri inštalácii respektíve aktualizácii tam už netreba zadávať nič.
Peugeot 508 Hybrid 2.0 HDi 4x4 r.v. 2015 sedan full led,JBL ,ŤZ ,Diagnostika PSA

Offline sir.Oliver

• Pokročilý
« Odpoveď #2 kedy: 12.10.2024 - 22:20:03 »

ale keď sa diagnostikou zapíše nové VIN ( sparuje sa radio s RJ auta ) tak by som mal zadávať aktuálne VIN číslo . alebo že by som sa mýlil ? neviem , nikdy som to nerobil a ani som sa nikde nedopátral k potrebnej informácii

Offline baffy

• ID: 023
  • Registrovaný užívateľ
  • Pokročilý
  • Príspevkov: 854
« Odpoveď #3 kedy: 13.10.2024 - 13:03:04 »
Ak by si si hladal update softu, respektíve nové mapy podla tvojho VIN, nič by si tam pre ten tvoj nový NAC nenašiel, lebo to rádio bolo pridelené inému autu a tým pádom aj iné VIN číslo. Čiže podla tvojho pôvodného VIN nájdeš mapy iba pre tvoje pôvodné rádio. A podla VIN nového rádia nájdeš mapy pre nové rádio. Aby ti to nepípalo, tak si prehráš tvoj VIN do nového rádia, toto ale nemá vplyv na nahratie nových máp, prípadne aktualizačného softu.To VIN z nového rádia potrebuješ iba na stiahnutie máp z peugeot serveru. Ak si dokážeš zohnať nové mapy bokom, tak ťa žiadne VIN trápiť nemusí. Ja som takto menil smeg+ za nac a fungovalo to v pohode, dokonca ajaplikácia MY Peugeot.
Peugeot 508 Hybrid 2.0 HDi 4x4 r.v. 2015 sedan full led,JBL ,ŤZ ,Diagnostika PSA

Offline sir.Oliver

• Pokročilý
« Odpoveď #4 kedy: 13.10.2024 - 15:34:09 »

priznám sa , stiahol som si aktualizáciu ale ešte som nebol pri aute , aby som sa pokúsil nahodiť do radia . použil som originál vin ktoré bolo ( aj ešte je ) v radii ..... počul som že sa nedá nainštalovať aktualizácia ak sa nezhoduje VIN auta s vin zapísaným v rádii . opakujem , iba som to počúl , neviem či je to pravda .....