tak vše vyměněno, PSA kapalina a ted to nejde dobře odvzdušnit.....vzdy mi to v milosti šlo v poho, studený motor - povolím oba odvzdušnováky tj na termostatu a na topení dolévám kapalinu az zacne téct voda bez bublinek, zavřu, nastatruji nechém bezet motor, postupne dolévám kapalinu do nádobky a jakmile je pres 90 sepne ventilátor, pak najednou sepne ventilátor vetsí rychlostí a je tam pres 100 st...v hadicích to bublá.....kapalina z nádobky vytéká...vypnu motor, kapalina psotupne v nadobce klesne, znova odvzdusním odvzudnováky tece jen voda, nechám zchanout, voda v nádobce na min rysce, nastatruji , po zahrátí kol 90 se v nádobce voda dostala tesne pod max hranicii sepl ventilátor klesla teplota.....ted to nechám pres noc, jen mám obavy zda není probém s tesnením pod hlavou...kdyz to bublalo...
kdybych pouzil nadobku-nástavec jak doporucuje citroen tak pak se ta prebytecná kapalina z nadobky odsaje..?
Jak odvzdušnuejte Vy? četl jsem že nekdy je to fakt problém dobře odvzdušnit....
buď to fouká přes tesnení hlavy do vody nebo je tam porád v hlavním okruhu vzsuchová bublina...
diky