Taakze po dlhej dobe sa idem troska postazovat. Od cca nejakych 8-9 tis sa mi pri vytoceni kolies do prava po jazde na nerovnostiach ozyva jemne klepkanie od napravy alebo riadenia. V pezote sme riesili reklamaciu, kontrola napravy vsetko tuhe, nic vybite.. Vymena stlpika riadenia-nepomohlo, vymena hornych ulozeni nepomohlo... Nevedia prist na to, co to moze byt. S technikom sme sa dohodli ze zatial to nehame tak, ci sa to zhorsi a bude sa to riesit pri garancke pri 20 tis. Takze som moc zvedavy, teraz mam nieco cez 15 tis.
Co som tu minule riesil prasklinku na skle. Dal som zalepit a tesil sa ze mam pokoj. Co cert nechcel. Dneskaj ranko si idem pekne po nocnej domov, vsetko v poriadku auto som zaparkoval a isiel spat. Poobede o stvrtej sadnem do auta a prasklina u spolujazdca cez 20cm :head Nikde ziadny tukanec nic z cista jasna len prasklina. Odtrhol som aj bocnu listu a prasklina ide uplne od kraja. Tak zase vylet do pezota, technik ochotny ze mohlo to byt dake pnutie. Tak to nafotil a ze to posle na schvalenie. Tak som zvedavy a dufam ze to prejde reklamacnym... :sweat A to este neratam ze to sklo mam celkom slusne povrchovo dogabane po tejto slabej zime, pride mi nejake nekvalitne... Nemam stastie s tym autiakom...