Ahojte
mám len otázočku....
je toto forum ešte funkčné? živé?
ako riadny člen chcem po roku niečo čo fungovalo využiť. nikto o mňa nezavadil už rok
možno by stačilo napísať, toto už nefunguje!
alebo čo tak zmeniť výhody pri popise riadneho členstva a vymazať nepravdy?
na klubovom funpage na FB tiež žiadne relevantné odpovede
hlavne, že sa mažú príspevky, ktoré nie sú na klubovom fore kde ich aj tak nikto nečíta
čo sa stalo s touto komuniitou?
Len v skratke:
... to, že odchádzam z fóra, sa preberalo v polovici roka 2019 a je logické, že keď tu nie som, nebude fungovať ani takýto benefit...
... fanpage (ono je to naozaj skôr funpage) na FB nikdy nebola využívaná na zisťovanie takejto databázy a ak, tak určite nie oficiálne. Ak to tam niekto vedel zistiť, tak to bola len jeho iniciatíva. Ja som tam snáď nikdy v tomto smere nepomohol, lebo som vždy smeroval ľudí na toto fórum, ktoré je prehľadnejšie ako FB, kde informácie zrolujú do histórie...
... čo sa stalo s touto komunitou? Túto otázku si dávam dlhé roky, ešte som na odpoveď neprišiel. Ale dajme tomu, že to vieme vysvetliť ako prirodzený vývoj, keďže priority ľudí sa menia a menia sa aj značky áut, ktoré si ľudia kupujú. V neposlednom rade tu dlho poukazujem na miestami arogantné správanie - nikto z nás nemá záujem sa rozčuľovať ešte aj vo voľnom čase. Skrátka sa ľudia zobrali a odišli...
... nejdem tu robiť žiadnu revolúciu, ale naozaj si myslím, že ak má niekto lepšiu predstavu o fungovaní fóra/klubu, niektorí súčasní činovníci radi prenechajú miesto novým víziám. Smelo do toho!